Van, aki egy egész lakást költöztetne, van, aki csak a dédi komódját, vagy egy irodaház komplett bútorzatát. Mások csak a padláson maradt lomokat tüntetnék el – a kérdés mindegyik esetben ez: kivel szállíttassunk?

Ha eljutott oldalunkra, már meg is találta a választ: a Csacsitransz Költöztetés magánszemélyek, cégek költöztetését (illetve a berendezés épületen belüli átrakodását) végzi, igény szerint. Nemcsak rakodunk, szállítunk, de ha szükséges, a csomagolást is vállaljuk. Feleslegessé vált bútorait lomtalanítjuk vagy fűtött, őrzött helyiségben raktározzuk. Évtizedes tapasztalataink alapján állíthatjuk: nincs olyan kérés, igény, amit ne tudnánk teljesíteni. Költöztettünk már komplett irodaházat, de ha kellett, akár csak egy darab szekrényt vagy zongorát is. Teljes lakások bútorzatának raktározását vállaltuk, míg a tulajdonos külföldön dolgozott. Költöztettünk haza megrendelőt Svédországból, Németországból, szállítottunk bútort Romániába.

Ügyfeleink időbeosztásához is rugalmasan igazodunk: éjszaka vagy hétvégén is dolgozunk, telefonon pedig a nap minden órájában elérhetők vagyunk.

Rakodóink és sofőrjeink évek, évtizedek óta dolgoznak a költöztető szakmában – nálunk nem törik el a csillár, és nem gurul le a lépcsőn a televízió. Irodai számítógépek szétszerelését informatikusi felügyeletet mellett végezzük. Ha szükséges, vállaljuk az elhagyott lakás, iroda kitakarítását is. A költöztetés díját előre megbeszéljük a megrendelővel, így ügyfeleinket a kirakodás után nem érik kellemetlen meglepetések. Minden megrendelést egyedileg kezelünk, a részleteket előre tisztázzuk megbízónkkal.

Munkánkra garanciát vállalunk és számlát adunk, az érdeklődőknek referenciákkal is szolgálunk.

Reméljük, Önt is üdvözölhetjük ügyfeleink között!

Gyors, problémamentes, profi, tiszta költözést kíván
Csacsitransz Költöztetés

SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS

lakás, garzon, otthon, családi ház, ház, ingatlan költöztetés, iroda, irodai munkahely, regionális iroda, hivatal, cég költöztetés, informatikai, hálózat, rendszer költöztetés, budapesti, belföldi, országos, vidéki, nemzetközi, non-stop, 0-24, helyi, budai, pesti költöztetés, szállítás, fuvarozás, bútorszállítás, üzlet, raktár, könyvtár, irattár, adattár sorrendtartásos, berendezés, gép költöztetés, szállítás, fuvarozás.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

fuvarozásbútorszállításiratmegsemmisítésraktározás (ingóságoknak), gép szállítás, pianínó szállítás, zongora szállítás, páncélszekrény szállítás, irodatechnikai berendezések szállítása, tehertaxi szolgáltatás, házhozszállítás, futárszolgálat, bútor szétszerelés, összeszerelés, személyszállítás, lakásszerviz szolgáltatás, lakáskellékek leszerelése felszerelése), takarítás, csomagolóanyag beszerzés, teljes vagy részleges be- és kicsomagolás a költözésen belül, tavaszi lomtalanítás, lom szállítás, lakás lomtalanítás, ház lomtalanítás, padlás lomtalanítás, pince lomtalanítás, veszélyes anyag (irodai gépek, berendezések, egyéb műszaki cikkek) szállítás, fuvarozás, lomtalanítás, hagyaték lomtalanítás, kézi rakodás, helyszíni bútormozgatás, bútorszállítás, épületen belüli átrendezés, kamion, konténer kirakodás, berakodás, raktári anyagmozgatás, salgóállvány, dexionállvány szétszerelés összeszerelés, természetes úton be nem férő tárgyak, berendezések felhúzása, leengedése ablakból, erkélyről. Fuvarozásingyenes felmérésIrodaköltöztetésközületiköltöztetésbútorszerelés, szerelési, feladatok, csomagolásdobozolás, fuvarvállalás.

KÖLTÖZTETÉS

Csacsitransz költöztetés

Csacsitransz Költöztetés  költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását vállalja. A költözésköltöztetés az ember életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, a Csacsitransz Költöztetés abban van az Ön segítségére, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata a biztosíték a gyors, sérülésmentes szállításra. A költöztetés talán a leginkább bizalmi szolgáltatások egyike, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, pláne a személyes ingóságai, bútorai, ruhái, féltve őrzött ereklyéi közelébe. A Csacsitransz Költöztetés csapata, leinformálható kollégákból áll, a diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és közületimegbízásokat is. Szállítás, fuvarozás, lomtalanítás országosan, Budapesten, vidéken, külföldön.

AZONNALI RAKTÁROZÁS

Raktárainkban lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, akár azonnal bútorok, eszközök, egyéb ingóságok rövidebb-hosszabb idejű elhelyezésére.

NEHÉZ, TÚLSÚLYOS, MÉRETES TÁRGYAK, ESZKÖZÖK SPECIÁLIS MOZGATÁSA, SZÁLLÍTÁSA

Cégünk tapasztalt emberei vállalják a nehéz tárgyak, berendezések, eszközök (gépek hűtők, klímák, jakuzik, zongorák, pianínók, egyéb nehéz hangszerek, stb.) szakszerű mozgatását, szállítását.

BÚTORSZÁLLÍTÁS

Bútorok szét- és összeszerelését is elvégezzük a bútorszállítás során. Különféle polcrendszerek, szekrénysorok szállítása, szerelése, beépített bútor elbontása. Egy bútorszállító cégtől elvárás a gondos bútorszállítás – Precíz, gyors, szakszerű, sérülésmentes költözés biztosítással.

LOMTALANÍTÁS, FÉMHULLADÉK SZÁLLÍTÁS

Irodaköltöztetés, informatikai költöztetés, költözésbútorszállítás során a Csacsitransz Kft. elszállítja a leselejtezett számítógépeket, egyéb elektronikai hulladékot, használaton kívüli műszaki cikkeket, bútorokat, egyéb használati tárgyakat – hulladék szállításfémhulladék szállítás, tavaszi lomtalanítás.

KÖLTÖZTETÉS AZONNAL, SÜRGŐS KÖLTÖZÉS

Budapesten, Budapest valamennyi kerületében, Budapest vonzáskörzetében, Pest megyében akkor is állunk szolgálatukra, ha azonnali, sürgős fuvarozás, szállítás, költözés, költöztetés, bútorszállítás szükséges.

SZÁLLÍTÁS, FUVAR KÜLFÖLDRE

Költözés külföldről, költözés külföldre – Nagy tapasztalattal rendelkezünk a külföldi költöztetés, külföldi fuvarozásterületén is, ráadásul nem csak a környező országokba, országokból szállítottunk, költöztettünk. Bútorszállítás külföldre.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, HÁZTÓL HÁZIG SZÁLLÍTÁS

Nálunk a házhozszállítás nemcsak a kapuig szól, a házhozszállítás, háztól házig szállítás során ott tesszük le a bútort, műszaki cikket, egyéb árut, ahol Ön szeretné. Szükség esetén elvégezzük a csomagolást, összeszerelést, üzembe helyezést. Bútorszállítás – új bútor szállítása az üzletből a lakásba. Tehertaxi, fuvarozás.