Költözés

költözés minden család, cég, magánszemély életében legalább egy alkalommal előfordul. A költözés nagy gonddal, rendetlenséggel jár, sok időt, energiát vesz igénybe, ráadásul a költözés alatt nem ihatunk a kedvenc bögrénkből, mert valamelyik konyhai költöztető doboz alján lapul.

Csacsitransz Költöztetés mindent alárendel annak, hogy a költözés – legyen az irodaköltöztetés vagy lakásköltöztetés – minél kevesebb felfordulással járjon az Ön életében.

Bútorszerelés, csomagolás

Profi költöztető csapatunk segít a csomagolásban, a bútorok, a számítógépek, a számítógépes hálózatok szétszerelésében, összeszerelésében. Igény esetén elvégezzük a lakásszervíz szolgáltatás keretein belül a falfúrást, lámpák, csillárok, konnektorok, kapcsolók le- és felszerelését is.

Takarítás

A régi lakást, házat, irodát külön megállapodás esetén kitakarítjuk, így tisztán tudja átadni az elköltözés után, az új lakást, házat, irodát pedig kitakarítva veheti használatba.

Lomtalanítás

Amennyiben kiselejtezett bútorokkal, eszközökkel rendelkezik lomtalanítás keretein belül elszállítjuk, így nem kell az új helyen is kerülgetnie a feleslegessé vált ingóságait.

Költözik? Kérjen ajánlatot telefonon vagy e-mailben!