Csacsitransz Költöztetés költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását vállalja. A költözésköltöztetés az ember életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, a Csacsitransz Költöztetés abban van az Ön segítségére, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata a biztosíték a gyors, sérülésmentes szállításra. A költöztetés talán a leginkább bizalmi szolgáltatások egyike, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, pláne a személyes ingóságai, bútorai, ruhái, féltve őrzött ereklyéi közelébe. A Csacsitransz Költöztetés. csapata, leinformálható kollégákból áll, a diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és közületimegbízásokat is. Szállítás, fuvarozás, lomtalanítás országosan, Budapesten, vidéken, külföldön.

Van, aki egy egész lakást költöztetne, van, aki csak a dédi komódját, vagy egy irodaház komplett bútorzatát. Mások csak a padláson maradt lomokat tüntetnék el – a kérdés mindegyik esetben ez: kivel szállíttassunk?

Ha eljutott oldalunkra, már meg is találta a választ: a Csacsitransz Költöztetés. magánszemélyek, cégek költöztetését (illetve a berendezés épületen belüli átrakodását) végzi, igény szerint. Nemcsak rakodunk, szállítunk, de ha szükséges, a csomagolást is vállaljuk. Feleslegessé vált bútorait lomtalanítjuk vagy fűtött, őrzött helyiségben raktározzuk. Évtizedes tapasztalataink alapján állíthatjuk: nincs olyan kérés, igény, amit ne tudnánk teljesíteni. Költöztettünk már komplett irodaházat, de ha kellett, akár csak egy darab szekrényt vagy zongorát is. Teljes lakások bútorzatának raktározását vállaltuk, míg a tulajdonos külföldön dolgozott. Költöztettünk haza megrendelőt Svédországból, Németországból, szállítottunk bútort Romániába.

Ügyfeleink időbeosztásához is rugalmasan igazodunk: éjszaka vagy hétvégén is dolgozunk, telefonon pedig a nap minden órájában elérhetők vagyunk.

Rakodóink és sofőrjeink évek, évtizedek óta dolgoznak a költöztető szakmában – nálunk nem törik el a csillár, és nem gurul le a lépcsőn a televízió. Irodai számítógépek szétszerelését informatikusi felügyeletet mellett végezzük. Ha szükséges, vállaljuk az elhagyott lakás, iroda kitakarítását is. A költöztetés díját előre megbeszéljük a megrendelővel, így ügyfeleinket a kirakodás után nem érik kellemetlen meglepetések. Minden megrendelést egyedileg kezelünk, a részleteket előre tisztázzuk megbízónkkal.

Munkánkra garanciát vállalunk és számlát adunk, az érdeklődőknek referenciákkal is szolgálunk.