Túlsúlyos áruk szállítása, túlméretes fuvarozás

Költözne és nem tud mit kezdeni a zongorával? Irodaköltöztetés során gondot jelent a páncélszekrény? A Csacsitransz Kft. a költöztetés, szállítás fuvarozás, lomtalanítás keretein belül vállalja a túlsúlyos, túlméretes áruk szállítását, fuvarozását - zongora, pianínó, páncélszekrény, egyéb túlsúlyos és túlméretes áruk költöztetése, szállítása külföldön, belföldön, Budapesten és vidéken egyaránt. Speciális termékek, berendezések, nehézgépek szállítmányozása.

Minden munkára ingyenes a felmérés és garancia! Túlsúlyos áruk szállítása, túlméretes fuvarozás!

Kiegészítő szolgáltatások: bútorszállítás, Irattár költöztetése sorrendtartással, irodaköltöztetés, iratmegsemmisítés, informatikai költöztetés, lomtalanítás veszélyes és elektronikai hulladékok elszállításával iroda, irodák, irodaház, irodaházak takarítása, lakásszervíz szolgáltatás, házhozszállítás, személyszállítás.

Ha túlsúlyos, túlméretes áru, zongora, páncélszekrény, pianínó szállítása, költöztetése kapcsán kérdése van, tegye fel. Túlsúlyos, túlméretes tárgyak szállítása, fuvarozása, költöztetése általában egyéni díjszabás és megállapodás alapján történik, kérjen árajánlatot!

További szolgáltatások

 

Kerülje el a baleseteket költözés közben, bízza profikra a túlsúlyos tárgyak szállítását!

Kerülje el a baleseteket költözés közben, bízza profikra a túlsúlyos tárgyak szállítását! Legyen szó iroda vagy lakás költöztetéséről, szinte minden esetben fellelhetők olyan tárgyak, amelyek hatalmas tömeggel vagy mérettel, esetleg különleges formával rendelkeznek, emiatt pedig kihívásnak számít szállításuk. A laikusok számára a nagy tömegű tárgyak mozgatása rendkívül balesetveszélyes, ezért mindenképp szakembert kell hívni ahhoz, hogy ezek a berendezések is átkerülhessenek új helyükre. Ha Önnek is ilyen szolgáltatásra van szüksége, hívjon minket a túlsúlyos tárgyak szállításához!

A túlsúlyos tárgyak szállítása terén munkatársaink kellő gyakorlattal és megfelelő felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy képesek legyenek a legnehezebb tárgyak mozgatására is, így azok fennakadások nélkül, épségben kerülhetnek új helyükre.

A túlsúlyos tárgyak szállítása rendkívül kedvező feltételeket tartogat, ezért nem érdemes kompromisszumot kötnie a látszólag lehetetlen helyzetekkel, hiszen kollégáink bármit elszállítanak! A szolgáltatás igénybevételéért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot!

2019-06-17. Csacsitransz Kft. - Költöztetés 1094 Budapest Thaly Kálmán u. 50. | +36 (70) 23 53 403 | csacsitransz@csacsitransz.hu

CSACSITRANSZ - KÖLTÖZTETÉS, SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS, LOMTALANÍTÁS
Facebook