Lomtalanítás, fémhulladék szállítás

Lomtalanítás - ha bármilyen tárgyát, gépét berendezését leselejtezte, kidobná, de nincs hová, hívjon minket! Régi, feleslegessé vált lomot, veszélyes hulladékot, kacatot, elektronikai hulladékot elszállítunk. Legyen az iroda, padlás vagy pince lomtalanítása, minden felesleges dologtól megszabadítjuk.

Irodaköltöztetés, informatikai költöztetés, költöztetés, bútorszállítás során a Csacsitransz Kft. elszállítja a leselejtezett számítógépeket, egyéb elektronikai hulladékot, használaton kívüli műszaki cikkeket, bútorokat, egyéb használati tárgyakat - hulladék szállítás, fémhulladék szállítás.

Vállaljuk továbbá hagyatékok lomtalanítását, valamit beépített bútorok, szekrények elbontását és lomtalanítását, teljes lakás, ház, iroda kiürítését a pincétől a padlásig.

Szabaduljon meg nem használt, feleslegessé vált bútoraitól, műszaki cikkeitől - hűtőszekrény, mosógép, mosogatógép, porszívó, televízió, számítógép elszállítása.

Lomtalanítás szolgáltatási területünk kiterjed az egész ország területére, hulladék szállítás, fémhulladék szállítás Budapesten, vidéken, belföldön és külföldön egyaránt.

Tavaszi lomtalanítás!

Feleslegessé vált papírok esetén iratmegsemmisítést is vállalunk, igazolással.

Minden munkára ingyenes a felmérés és garancia!

Kiegészítő szolgáltatások: bútorszállítás, Irattár költöztetése sorrendtartással, irodaköltöztetés, iratmegsemmisítés, informatikai költöztetés, iroda, irodák, irodaház, irodaházak takarítása, lakásszervíz szolgáltatás, házhozszállítás, személyszállítás, túlsúlyos, túlméretes eszközök szállítása.

Ha lomtalanítással, veszélyes anyag, elektronikai hulladék, egyéb lom elszállításával kapcsolatban kérdése van, tegye fel, illetve kérjen árajánlatot lomtalanításra, hulladék elszállításra, fémhulladék szállításra!

További szolgáltatások

 

Lomtalanítás költözés előtt? Igen!


A költözést sok részfeladat és előkészület előzi meg, amiket ha pontosan és előrelátóan kivitelezünk, maga a költözés sem lesz egy elhúzódó rémálom. Sokan éppen azért utálnak költözni, mert rengeteg holmit kell csomagolni és pakolni egyik helyről a másikra. A saját maga és a költöztetők dolgát is megkönnyíti, ha költözés előtt egy lomtalanítást szervez!


Keresse fel költöztető cégünket bizalommal, és vegye igénybe lomtalanításhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat is! Velünk két legyet üthet egy csapásra, mert amire nincs szüksége, azt elszállítjuk és csak azt költöztetjük, amit nem selejtezett ki. Azok a régi, sérült bútorok, tárgyak, féltve őrzött, de haszontalan kacatok, amik csak a helyet foglalják, de már senki nem használja őket, megérettek a kidobásra. A régi számítógépek, alkatrészek, berendezések, műszaki cikkek, amik a pincében vagy a padláson porosodnak szintén mehetnek a szemétbe. A nagyobb bútorokat elbontjuk és úgy szállítjuk el, de a veszélyes hulladékról is gondoskodunk.


Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és lomtalanítson mielőtt költözne!

2019-06-17. Csacsitransz Kft. - Költöztetés 1094 Budapest Thaly Kálmán u. 50. | +36 (70) 23 53 403 | csacsitransz@csacsitransz.hu

CSACSITRANSZ - KÖLTÖZTETÉS, SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS, LOMTALANÍTÁS
Facebook