NON-STOP költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, lomtalanítás - költözés garanciával!

KÖLTÖZTETÉS, SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS

Csacsitransz költöztetésA Csacsitransz Kft. költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását vállalja. A költözés, a költöztetés az ember életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, a Csacsitransz Kft. abban van az Ön segítségére, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata a biztosíték a minél gyorsabb, sérülésmentes szállításra. A költöztetés talán a leginkább bizalmi szolgáltatások egyike, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, pláne a személyes ingóságai, bútorai, ruhái, féltve őrzött ereklyéi közelébe. A Csacsitransz Kft. csapata, leinformálható kollégákból áll, a diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és közületi megbízásokat is.

költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás
1/6 
Költöztetés képek - indítás Költöztetés képek - stop Költöztetés képek - előző Költöztetés képek - következő

INFORMATIKAI KÖLTÖZTETÉS

Az informatikai költöztetés keretén belül vállaljuk cégek teljes informatikai rendszerének, számítógépeknek, szervereknek, egyéb perifériáknak költöztetését. Munkatársaink szakértelme garantálja a számítástechnikai és irodatechnikai eszközök biztonságos szállítását és üzembe helyezését. Igény esetén az új telephelyen, a helyi adottságok figyelembevételével kiépítjük, illetve átalakítjuk a már létező számítógépes hálózatot, így csökkentve minimálisra a költözésből adódó kellemetlenségeket és munkakiesést. Az új környezetben Ön úgy kapja kézhez számítógépes rendszerét, ahogy a korábbi telephelyén leállította.

TAKARÍTÁS

A költöztetés mellett a cégünk vállalja akár az üresen maradó lakás, iroda takarítását, akár még költözés előtt az új, esetleg felújított lakás, iroda nagytakarítását is. A Megrendelő részére nagyon kényelemes megoldás, hogy amíg kollégáink egyik fele a kiindulási ponton dolgozik, addig mások rendbe hozzák a célállomást. Így a Megrendelőnek csak el kell foglalnia új birodalmát. A CSACSITRANSZ Kft. vállalja nagy tapasztalattal, referenciával rendszeres, illetve eseti megrendelés alapján lakások, házak, irodák, irodaházak, hivatalok, intézmények komplett, teljes körű takarítását.

LOMTALANÍTÁS

Mi teljes körűen elvégezzük a lomtalanítást rakodással és elszállítással, takarítással együtt, nem kell félnie, hogy guberálók szedik szét kidobott holmijait. Régi megunt bútorok és egyéb lomok elszállítása hivatalos hulladéklerakó helyekre.

VESZÉLYES ANYAG ELSZÁLLÍTÁS

Leselejtezett számítástechnikai eszközök, egyéb műszaki berendezések, termékek elszállítása a megfelelő, velünk szerződésben álló veszélyes anyag kezelő cégekhez.

IRATMEGSEMMISÍTÉS

Iratanyagok elszállítása velünk szerződésben álló papírfeldolgozó cégekhez.

CSOMAGOLÓANYAG BESZERZÉS

Igény szerint beszerezzük a nagyobb megbízásainkhoz, a költöztetéshez szükséges kellékeket, dobozokat, ládákat, különböző csomagoló fóliákat, papírokat és egyéb eszközöket.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

A költöztetési munkához, alapvetően ügyfelek szállításához, tudunk biztosítani kombi személygépkocsit, ami külön is megrendelhető sofőrrel hosszabb utakra.

KÉZI RAKODÁS ÉS ANYAGMOZGATÁS

A Csacsitransz Kft. rakodókat tud biztosítani épületen belüli bútor és egyéb rakodásokhoz, átrendezésekhez, folyamatos raktári, irattári pakolásokhoz, nehéz terhek mozgatásához, kamionok, konténerek ki- és bepakolásához, egyéb különleges feladatok elvégzéséhez.

RAKTÁROZÁS

Bútorainak, ingóságainak biztonságos, őrzött, fűtött helyen való tárolását, raktározását lehetővé tesszük.

NEHÉZ, TÚLSÚLYOS, KÜLÖNLEGES DOLGOK MOZGATÁSA SZÁLLÍTÁSA

Zongora, pianínó, páncélszekrény, nehéz gép és egyéb berendezések szállítása speciális szakértelmet és különleges fizikai teljesítményt igényel, cégünk tapasztalt, gyakorlott rakodói az ilyen jellegű megrendeléseket kitűnően tudják teljesíteni.

TEHERTAXI SZOLGÁLTATÁS

Akár egy tételt is szállítunk, vagy egyéb kisebb fuvarozási feladatokat is elvégzünk. A tehergépkocsit sofőrrel, rakodók nélkül rendelve, akár maga a megrendelő is lebonyolíthat egy kisebb költöztetés, vagy szállítást.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Üzletben, vagy bárhol vásárolt, szerzett, cserélt stb. dolgok, bútorok, műszaki cikkek házhozszállítása.

FUTÁRSZOLGÁLAT

Eseti vagy folyamatos megbízások alapján, azonnali kiscsomag-szállítás, akár Európán belül is.

LAKÁSSZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Másik lakásba költözött és szeretné belakni, de nincs, akinek szólhatna, hogy segítsen felszerelni a lakástartozékokat? Előfordulhat, hogy szeretnénk az új lakásban kicserélni a konnektorokat, villanykapcsolókat, lámpákat, vagy éppen a konyhaszekrényt kellene felszerelni a falra, hívjon, minket ebben is segítünk! Új bútorok összeszerelése, régebbi bútorok szét- és összeszerelése, egyéb lakáskellékek, berendezések le- és felszerelése.  Konnektorok, kapcsolók, lámpák, csillárok, egyéb elektromos dolgok le- és felszerelése, akár betonfalra is. Biztonsági rácsok le- és felszerelése, kisebb lakatos munkák, zárcsere, kerti kapuk, kerítések javítása. Komplett, illetve részleges lakásfestés, mázolás, előzetes felmérés alapján. Kisebb vízszerelési munkák elvégzése. Költöztetés előtti, utáni takarítás, hulladékelszállítás és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások elvégzése.

GARANCIA

Az imént felsorolt szolgáltatásokat megfelelően képzett munkatársaink végzik, természetesen teljes körű garanciával.

KÖLTÖZTETÉS ÁRAK

Kérjen ajánlatot!

Csacsitransz Kft. - NON-STOP költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás, lomtalanítás - garanciával

2019-06-17. Csacsitransz Kft. - Költöztetés 1094 Budapest Thaly Kálmán u. 50. | +36 (70) 23 53 403 | csacsitransz@csacsitransz.hu

CSACSITRANSZ - KÖLTÖZTETÉS, SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS, LOMTALANÍTÁS
Facebook