Azonnali, külföldi költöztetés

A Csacsitransz Kft. fő szolgáltatási területe a költöztetés, szállítás, fuvarozás, lomtalanítás az ország egész területén és külföldön is, Budapesten és vidéken egyaránt.

Azonnali költözés, költöztetés azonnal, sürgős fuvar

Ha sürgős költöztetésre van szüksége, azonnal költözne, szállíttatna, takaríttatna, vagy a lomok, fémhulladékok azonnali elszállítását szeretné, ezt elsősorban Budapesten és Pest megyében tudjuk vállalni.

Fő költöztetési területeink sürgősen, azonnal:

Budapest valamennyi kerülete
Pest megye

Pest megyei települések azonnali költöztetésre többek között:
Érd
Törökbálint
Szászhalombatta
Halásztelek
Budaörs
Cegléd
Gödöllő
Szentendre
Monor
Vecsés
Fót
Budakeszi
Biatorbágy
Szigetszentmiklós
Diósd
Ecser
Mende
Mogyoród
Nagykovácsi
Kistarcsa
Páty
Solymár

A fentiek természetesen csak a sürgős költöztetés, azonnali szállítás, fuvarozás esetén érvényesek, normál esetben az ország valamennyi településéről várjuk megrendelésüket.

Költözés külföldről, költözés külföldre

Külföldről költözne haza? Külföldre költözne? Külföldre, külföldről szállíttatna? Nemzetközi fuvarozó céget keres? Akkor is számíthat ránk, ha külföldi fuvarozás, szállítás, költöztetés iránt érdeklődik. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a külföldi költöztetés területén is, ráadásul nem csak a környező országokba, országokból szállítottunk, költöztettünk. Nemzetközi szállítás, nemzetközi költöztetés, költözés külföldre, költözés külföldről, költöztetés külföldre, költöztetés külföldről.

Költöztetést kiegészítő szolgáltatások

Vegye igénybe lakásszervíz, takarítás és egyéb kiegészítő szolgáltatásainkat az általunk végzett költöztetés mellett! Ezen szolgáltatásokat megbízásos, rendszeres jelleggel is vállalunk, elsősorban Budapesten és Pest megyében.

2019-06-17. Csacsitransz Kft. - Költöztetés 1094 Budapest Thaly Kálmán u. 50. | +36 (70) 23 53 403 | csacsitransz@csacsitransz.hu

CSACSITRANSZ - KÖLTÖZTETÉS, SZÁLLÍTÁS, FUVAROZÁS, LOMTALANÍTÁS
Facebook